18 Grote Robotmaaier Garage Ideeën

grote robotmaaier garage ideeen

Waarom zou je in hemelsnaam een robotmaaier garage nodig hebben?

Ik weet dat ze er echt geweldig uitzien, en er zijn een aantal geweldige ontwerpen die je kunt kopen of bouwen, maar ze dienen ook een praktisch gebruik.

Ten eerste, ze beschermen uw robot grasmaaier tegen slechte weersomstandigheden en zonlicht, terwijl het in het laadstation.

Ten tweede kunnen ze een geweldige tuinkarakteristiek zijn om uw robotmaaier uit het zicht te verbergen, of om zijn aanwezigheid op verschillende manieren te benadrukken.

Van het uiterlijk van een aantal van de robotmaaier garage ontwerpen die ik heb gezien, de enige grenzen zijn verbeelding en technische vaardigheden. Nummer 15 in deze lijst blies me weg. Ik wou alleen dat ik de technische vaardigheden had om sommige van deze geweldige creaties te evenaren.

Bijna alle robotmaaiers zijn volledig waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis in vrijwel alle weersomstandigheden. Ze brengen echter veel van hun tijd door in hun docking station, of ze nu opladen of wachten tot de volgende geplande werksessie, in plaats van uw gazon te maaien.

Zelfs als uw gazonmaaier is ingesteld op zeven dagen per week, is het onwaarschijnlijk dat hij meer dan 5 tot 6 uur per dag zal maaien. Als ik mijn robotmaaier instel op 7 dagen per week, begint hij om 7 uur 's ochtends met maaien en doet hij maximaal 10 uur werk per dag. Dit is ongeveer 40% opladen en 60% maaien. Dit betekent dat hij ongeveer 18 uur per dag in zijn laadstation zit.

Een robotmaaiergarage helpt de robotmaaier te beschermen tegen slecht weer en ultraviolet licht terwijl hij in zijn laadstation zit. Dit zal er waarschijnlijk toe leiden dat de robotmaaier langer meegaat.

Door de robotmaaier af te schermen van de hitte van de zon kunnen uw batterijen ook langer meegaan, wat u op langere termijn geld zal besparen, aangezien u de batterij minder vaak hoeft te vervangen. Sommige ontwerpen zien er ook heel goed uit en kunnen een beetje karakter aan een tuin toevoegen.

Er zijn heel wat garages voor robotmaaiers te koop bij verschillende bronnen. Er zijn ook veel voorbeelden van mensen die van een robotmaaiergarage een doe-het-zelf project hebben gemaakt. Ik heb een kijkje genomen in een reeks van robot grasmaaiergarages hieronder.

Ik heb een aantal voorbeelden van algemeen verkrijgbare behuizingen, maar ik heb meer nadruk gelegd op de meer ongebruikelijke en unieke ontwerpen. Lees verder om inspiratie op te doen en te ontdekken of een garage voor uw robotmaaier iets is waar u over na wilt denken.

1. Basisgarage van de fabrikant

Basisgarage van de fabrikant

De meeste fabrikanten produceren garages of overkappingen voor hun robotmaaiers. Over het algemeen zijn ze functioneel en zien ze er professioneel uit, in plaats van al te spannend of uniek. Ze hebben ook de neiging om vrij duur te zijn, voor wat een vrij basisontwerp is. Ik denk dat dit voorbeeld van Husqvarna er goed uitziet, op een ingetogen manier. Het zal zeker geen afbreuk doen aan het uiterlijk van uw tuin en zal uw maaier beschermen tegen regen en zon.

2. Robotmaaier-garage voor maaiers

Robotmaaier-garage voor maaiers

Deze aluminium robotmaaiergarage zou er goed uitzien in een eigentijdse of moderne omgeving. Het is geweldig om de maaier droog te houden en ziet er vrij stijlvol uit op een minimalistische manier. Dit is eigenlijk de garage die ik gebruik voor mijn eigen robotmaaier. Het is niet de goedkoopste, maar het ziet er goed uit en is gebouwd om lang mee te gaan. Het houdt mijn robotmaaier uit het directe zonlicht en beschermt hem tegen de elementen.

3. Verkapte robotmaaiergarage voor onder het gazon

Verkapte robotmaaiergarage voor onder het gazon

Dit moet een van de meest unieke robotmaaiers zijn die ik ooit heb gezien. Het is eigenlijk gemaakt door het team van Husqvarna, een van de grootste fabrikanten van robotmaaiers. Ik zou absoluut graag zoiets als dit in mijn tuin hebben, want het is zo uniek en interessant. Ik denk dat dit een zeer uitdagend project zou zijn, maar het eindresultaat zou de moeite waard zijn.

4.Zelfgemaakt huisje

Zelfgemaakt huisje

Dit is zo'n geweldig idee voor een robotmaaierhuis. Het heeft zo'n karakter en is erg leuk. Ik heb twee kleine kinderen en ik weet dat ze onze robotmaaier graag in en uit zo'n behuizing zouden zien gaan. Het is niet duidelijk op de foto hieronder of dit een doe-het-zelf project is, of dat dit een speelgoedhuis is dat wordt gebruikt als een robot grasmaaiergarage. Hoe dan ook, ik denk dat het eindresultaat geweldig is.

5. Acryl Weerschild

Acryl Weerschild

Deze eenvoudige ontwerpen voor robotmaaiergarages zijn gemaakt door Mower Garage Duitsland (www.mower-garage.de/). Ze zijn aan de meer betaalbare kant van het spectrum en zijn vrij minimalistisch en onopvallend in het ontwerp. Voor de mensen die op zoek zijn naar een functioneel onderkomen voor hun robotmaaier, zonder de esthetiek van hun tuin negatief te beïnvloeden, lijken deze behuizingen te passen in het plaatje.

6. Robohut robotmaaiergarage

Robohut robotmaaiergarage

Ik hou van het strakke en moderne ontwerp van deze houten robotmaaiergarage van Robohut. Gemaakt in Zwitserland, en gebouwd met hoogwaardige materialen, is deze robot grasmaaiergarage ontworpen om lang mee te gaan. Het heeft een automatische deur, die opent met behulp van een mechanisch mechanisme dat geen elektriciteit nodig heeft.

Er zijn een aantal aanpassingsopties, waaronder een keuze aan kleuren en deuren en zelfs een optie om LED-lampen op zonne-energie aan de voorkant en zijkanten te hebben, die er geweldig uitzien.

U kunt zelfs een aangepast logo of foto laten drukken op de voorkant om uw robotmaaiergarage te personaliseren. Deze robotmaaiergarage wordt geleverd als een kit die in slechts 5 minuten kan worden ingebouwd.

7. Bouwmarkt Robotmaaier Garage

Bouwmarkt Robotmaaier Garage

Dit zelfgemaakte, stevige aanbod houdt uw robotmaaier het hele jaar door veilig en beschermd tegen het weer. Het gebruik van dezelfde bakstenen als het huis is een leuk idee om de behuizing te laten versmelten. Een goed stevig dak zorgt ervoor dat de robotmaaier droog blijft en dat er voldoende bescherming is tegen direct zonlicht. Zo'n stevige overdekking houdt de robotmaaier waarschijnlijk koel in de hitte van de zomer en kan ook voor enige isolatie zorgen in de koudere dagen van de herfst en het voorjaar.

8. De eenvoudige houten berging

eenvoudige houten berging

Tuinhuisjes zijn altijd aanwezig in tuinen. Dus waarom niet een voor uw robotmaaier om naar huis te bellen. Ze hebben de neiging om zeer kosteneffectief te zijn. U kunt zelfs uw eigen, hoewel degenen die online beschikbaar zijn voldoende goedkoop, dat het misschien niet de moeite waard uw tijd, tenzij u wilt iets heel unieks te doen. Nogmaals, dit ontwerp valt in de functionele categorie, in plaats van dat het iets te spannend is.

9. Rustieke houten hut

Rustieke houten hut

Dit is een geweldige zelfgemaakte robotmaaier garage. Zoals u kunt zien, past het heel goed in de bestaande schuur in de tuin. Het zorgt voor een zeer professionele afwerking en de robotmaaier is goed afgeschermd van eventuele ongunstige weersomstandigheden. Veel van de robotmaaierkasten die ik heb gezien zijn doe-het-zelf projecten en ik kan zeker de aantrekkingskracht van een project als dit zien.

10. Zelfgemaakte robotmaaier grot

Zelfgemaakte robotmaaier grot

Ik hou van deze rustiek uitziende, stenen grot-achtige behuizing. Het past heel goed bij de rest van de tuin en geeft veel karakter. Vanuit vele hoeken van de tuin zal deze behuizing er uitzien als een rotspartij in het bloembed, in plaats van als een behuizing voor een robotmaaier. Dit ziet er ook uit als een vrij eenvoudige constructie, en ik zou me kunnen voorstellen dat ik zo'n behuizing in zeer korte tijd zou kunnen laten maken.

11. Bijpassende minigarage

Bijpassende minigarage

Dit is echt een professionele inspanning. De muren en bestrating komen overeen met de muren en bestrating van het huis, en ik vermoed dat de dakpannen ook overeenkomen. Over het geheel genomen levert dit een professionele afwerking op waar de eigenaar echt trots op kan zijn. Ik denk dat dit veel aandacht zou krijgen van bezoekers die onder de indruk zouden zijn van de aandacht voor detail van deze robotmaaiergarage.

12. Zware metalen garage met intrekbare deur

Zware metalen garage met intrekbare deur

Dit is een in de handel verkrijgbare, aluminium robotmaaiergarage. Het is een vrij eenvoudig ontwerp, maar professioneel gebouwd, en produceert een uitstekende behuizing voor uw robot grasmaaier. Helaas is deze behuizing erg duur voor £800, wat ik overdreven vind voor wat het is. Nogmaals, ik zou me zorgen maken over de aluminium constructie in hete landen. Het probleem met hete temperaturen is dat het de levensduur van een lithium-ionbatterij kan verkorten, waardoor deze sneller moet worden vervangen dan wanneer de batterij bij lagere temperaturen zou zijn gebruikt en opgeslagen. Deze robotmaaiergarage biedt echter een uitstekende bescherming tegen regen, wind en ultraviolet licht.

13. Zelfgemaakte Bloemenbak

Zelfgemaakte Bloemenbak

Deze verhoogde planterrobot gazonmaaiergarage is een geweldig idee. Het vermomt uw robotmaaier laadstation op een manier die uw tuin op een zeer traditionele manier verbetert. Deze plantenbak zorgt de hele zomer door voor kleur en het zal leuk zijn om de robotmaaier van onderaf te zien komen en gaan. Een punt om op te letten, is om ervoor te zorgen dat de plantenbak waterdicht is aan de onderkant. U wilt niet dat er onnodig grond of water door de bodem van de plantenbak valt, want dat kan leiden tot schade aan de robotmaaier. Ik stel me voor dat deze robotmaaier garage kan worden gemaakt, of u kunt in staat zijn om een verhoogde planter te vinden die kan worden aangepast aan uw robot grasmaaier onder het.

14. Ongelooflijke rotswand

Ongelooflijke rotswand

Deze robotmaaiergarage is iets bijzonders. Hij is te koop bij een bedrijf in Duitsland, maar de prijs zal de meeste mensen afschrikken. Deze garage ligt eigenlijk in het midden van het gras, dus het moet worden opgezet als een eiland met de omtrekdraad. De winkelier die dit verkoopt geeft gedetailleerde instructies en schema's om u te laten zien hoe u dit opstelt en waar u de draad moet leggen, dus ik zou me niet voorstellen dat dit een moeilijke installatie zou zijn. Ik denk gewoon dat deze behuizing er zo uniek en speciaal uitziet. Het zou voor veel vermaak zorgen, zowel voor u als voor eventuele bezoekers van uw tuin.

15. Robotmaaierlift

Robotmaaierlift

Van de ene verbazingwekkend unieke robotmaaiergarage naar de andere. Deze garage fungeert eigenlijk als een lift die de robotmaaier in een verzonken gebied onder het gazon laat zakken. Als de robotmaaier eenmaal in de lift is gekomen en is afgedaald, is het enige zichtbare teken van de robotmaaier een rechthoekig stuk kunstgras, dat goed aansluit op de rest van het gras.

Hoewel dit volledig onpraktisch is en erg duur om te installeren, is het een verbazingwekkend project dat zeer indrukwekkend is in deze tuin. Ik kon alleen maar dromen van zo'n unieke garage voor mijn robotmaaier. Helaas ontbreekt het mij aan de expertise, de tijd en de financiën om zoiets te installeren.

16. Scandinavische geïnspireerde Robotmaaier Zonnekamer

 Scandinavische geïnspireerde Robotmaaier Zonnekamer

Terugkomend op iets meer realistisch, deze hout cabine effect robot grasmaaier garage ziet er slim uit en zou een geweldige aanvulling op elke tuin. Dit is beschikbaar om direct te kopen van de fabrikant als een kit, en de prijsstelling is normaal gesproken heel redelijk.

Dit zou een geschikte schuilplaats van de elementen voor uw robot grasmaaier tegen een redelijke prijs. Ik denk dat het ook vrij duurzaam zou zijn gezien de kosten, en zou zeer weinig onderhoud nodig hebben.

17. Schattige Robot Grasmaaier Garage met Karakter

Schattige Robot Grasmaaier Garage

Dit is weer een zeer professionele robotmaaiergarage. Het is moeilijk te zeggen of dit een eenmalig doe-het-zelf project is of een online gekochte kit. Ik heb dit gebogen dakontwerp echter niet gezien op andere modellen die ik heb gezien. Ik vind het prachtig hoe de kleur bij de robotmaaier past, wat de professionele afwerking ten goede komt.

18. Geweldige robotmaaiergarage met automatische deur

Ik heb deze toegevoegd omdat de video laat zien hoe ver je kunt gaan om een professionele robotmaaier garage te maken. Ik ben er niet helemaal zeker van hoe de automatische garagedeur wordt geactiveerd. Het kan een nabijheidssensor zijn, of het kan open blijven terwijl de robotmaaier het gras maait en sluiten wanneer de maaier door een sensor bij de ingang van de garage gaat. Hoe dan ook, dit is een zeer professionele inspanning. Het kan zijn dat uw buren denken dat u een beetje geobsedeerd bent, maar zeker, wat kan dat voor kwaad.

Ik hoop dat je hebt genoten van het bekijken van een aantal van deze geweldige ontwerpen. Als je het uiterlijk van sommige van deze flitsende garages leuk vindt, maar nog steeds probeert te beslissen welke robotmaaier je erin wilt stoppen, heb ik een geweldige gids die alles uitlegt wat je moet weten over robotmaaiers hier.

De meeste van deze robotmaaiergarages bevinden zich aan het meer ambitieuze einde van het spectrum. Ik heb niet al te veel van de standaard behuizingen laten zien die door de belangrijkste fabrikanten van robotmaaiers worden gemaakt. Deze zijn allemaal perfect bevredigend en zullen een geweldige job doen. Er zijn steeds meer maaiers beschikbaar op Amazon. Maar als je iets unieks wilt, dat kan misschien je volgende doe-het-zelf project zijn, dan hoop ik dat deze robotmaaiergarages voor wat inspiratie en vermaak hebben gezorgd.