Makita DLM380Z Draadloze grasmaaier

Makita DLM380Z

Nu we in 2020 aanbeland zijn, lijkt het erop dat de discussie tussen het bedienen van een elektrische grasmaaier met accu of stroomkabel misschien nooit tot een conclusie zal komen. Toch is de Makita DLM380Z grasmaaier een sterk argument voor elektrische grasmaaiers op batterijen. De lithium-ionaccu levert een AC-ingangsspanning van 2 x 18. Dankzij het langdurige vermogen kunt u grotere gazons maaien, zonder dat u de tijd hoeft te nemen om de accu op te laden. Naast het langdurige vermogen profiteert u ook van de grote grasopvangbak die het aantal ritten naar de mulchstapel vermindert.

Gerelateerd: Top 3 makita grasmaaiers

Op een hoogte van bijna 103 centimeter heeft deze grasmaaier een ergonomisch ontworpen slede die de druk op uw handen, polsen en armen verlicht. Tests bewijzen dat de grasmaaier weinig of geen uitdaging is om te bedienen. Hoewel de DLM380Z zwaarder is dan andere modellen accu-elektrische maaiers, presteert hij bewonderenswaardig in het maaien van gazonhoeken, maar ook in de buurt van bomen en struiken. De eenvoudige hoogteverstelling maakt het eenvoudig om de juiste hoogte te kiezen voor het maaien van gras voor eenvoud en gebruiksgemak, dus over het geheel genomen beweegt deze gazonmaaier zich naar de voorkant van de batterij aangedreven elektrische gazonmaaier klasse.

Deze betaalbare grasmaaier heeft wel een paar nadelen. Mensen die last hebben van artritische pijn in de vingers en handen zullen de dunne trekstang misschien niet leuk vinden. Het kost wat kracht om de handgreep te trekken en te sturen naar de plek waar u de grasmaaier wilt hebben. Bovendien blijkt uit verschillende tests dat de handgreep blaren veroorzaakt na langdurig gebruik van de grasmaaier. U moet dus overwegen om handschoenen te dragen als u de Makita DLM380Z grasmaaier koopt.

Bekijk de prijs

Voordelen

  • Geen kabel die je in de weg staat
  • Batterij loopt lang genoeg om grote tuinen te knippen
  • Grote grasopvangbak
  • Behendig genoeg om zich te verplaatsen in bomen en struiken
  • Gemakkelijk te gebruiken hoogteverstelhendel
  • Langdurige duurzaamheid

Nadelen

  • Dunne handgreep veroorzaakt pijn voor gebruikers die last hebben van artritische handen
  • Handvat veroorzaakt blaren in de handen na lange snijsessies - zeker ruimte voor verbetering!

Als u geen last heeft van artritische handen en als u handschoenen draagt om blaren te voorkomen, moet u deze grasmaaier van Makita op batterijen gebruiken. De grasmaaier is wendbaar genoeg om gazonhoeken te maaien en heeft ook een eenvoudig in hoogte te verstellen hendel. Geen omslachtige kabel en een grote grasopvangbak besparen u tijd, er is hier veel om van te houden.

Bekijk de prijs