Het omsluiten van alle stalen carports

metalen dak carport garage

Alle stalen carports zijn meestal open constructies. Ze worden alleen geleverd met de dakconstructie en het metalen frame. U kunt echter ook de carports gedeeltelijk afdekken met zij- en eindpanelen, en zelfs de gevels. Mensen kopen over het algemeen metalen garages als ze een complete overdekking willen.

Gerelateerd: Carport | Info, prijs en offertes

Maar wat als u een metalen carport had gekocht, maar nu een meer veilige, garageachtige opslagruimte nodig hebt? Maak je geen zorgen. U hoeft uw volledig stalen carport niet te slopen om een metalen garage te krijgen. Metalen carports kunnen eenvoudig worden omgebouwd tot een gesloten garage, een metalen schuur of een metalen schuur met een beetje modificatie. Maar voor het ombouwen van een metalen carport naar deze constructies is wellicht een vooruitziende blik nodig op het moment van aankoop.

Waarom uw Metalen of stalen Carport omsluiten?

Er zijn vele voordelen van alle stalen carports. Ze zijn ongelooflijk betaalbaar en bieden gemakkelijke toegang tot uw voertuigen en bezittingen. Ze doen ook een fatsoenlijke taak om uw auto's te beschermen tegen de elementen.

Soms echter, wanneer u dure voertuigen of uitrusting opslaat, wordt de veiligheid van die waardevolle spullen belangrijker dan de toegang. In die gevallen is een metalen garage of een gesloten metalen schuur veel nuttiger.

Het zou handiger zijn geweest als u in de eerste plaats metalen garages had gekocht. Maar dat betekent niet dat als je een metalen carport hebt, je die moet weggooien en een stalen garage moet kopen. In plaats daarvan kunt u de carport ombouwen tot een garage. Hier zijn enkele van de voordelen van het afsluiten van alle stalen carports:

  • U krijgt een veilige afgesloten ruimte voor de opslag van uw dure voertuigen en apparatuur.
  • De afgesloten carport beschermt uw waardevolle spullen tegen de elementen, maar ook tegen dieven, vandalen, enz.
  • Het is betaalbaarder dan het kopen van een geheel nieuwe constructie.
  • Het kost ook minder tijd om een carport af te sluiten dan om een nieuwe garage of schuur te installeren.

Metalen carports kunnen eenvoudig worden aangepast, omdat het metalen basisframe van de carport vergelijkbaar is met het basisframe van een garage of een schuur. U kunt zij- en eindpanelen of lean-tos toevoegen aan de metalen carport om deze om te bouwen naar andere metalen constructies. Het omhullen van een metalen carport kan u dus extra veilige ruimte geven voor de bescherming van uw spullen. U kunt deze afgesloten carport ook gebruiken als uw kantoor of werkplaats. Het ombouwen van een metalen carport tot een metalen schuur helpt u om uw dieren een schuilplaats te bieden. Het zal ook dienen als het perfecte metalen bedrijfsgebouw voor de opslag van hooi, gewassen en landbouwwerktuigen.

Het omhullen van een metalen carport tot een metalen garage/ metalen berging

Het wijzigen van een metalen carport van Tuinen JK in een metalen garage is ongelooflijk eenvoudig. Je moet wel een metalen carport hebben gekocht met voldoende beenhoogte, om te beginnen. Openingen voor garages hebben headers nodig om geïnstalleerd te worden, en headers hebben enige hoogte nodig. Als u een carport hebt gekocht met onvoldoende beenhoogte, zal het moeilijk zijn om headers te installeren voor de openingen. In het geval van garagedeuren zal het ook moeilijk zijn om de loop van de roldeur te installeren.

Als u voldoende beenhoogte van de carport heeft, dan kunt u overgaan tot het bevestigen van zij- en eindpanelen aan de metalen carport. De zij- en kopwanden kunnen worden aangepast met openingen zoals de ramen, inloopdeuren of roldeuren. U kunt ook kozijnuitsparingen laten plaatsen om zelf openingen te laten maken met de garage. Een volledig afgesloten garage vereist ook een vorm van isolatie binnenin om een optimale temperatuur te behouden. Isolatie zal ook voorkomen dat eventuele vochtschade in het gebouw als gevolg van condensatie. Voor een garage of een schuur, kunt u ook de metalen structuur uit te rusten met de nodige nutsleidingen. U kunt uw afgesloten carportruimte zelfs als kantoor of werkplaats gebruiken.

Het ombouwen van een metalen carport tot een metalen schuur

Als u uw paard, uw huisdieren of andere dieren onder uw metalen carport wilt onderbrengen, dan kunt u de carport ombouwen tot een metalen stal. Net als bij een metalen garage moet je op het moment van aankoop een beetje vooruitziend zijn. U moet niet alle stalen carports met onvoldoende beenhoogte kopen. Voor een metalen schuur moet u de maaltijdcarport geheel of gedeeltelijk omsluiten, al naar gelang uw voorkeur, met zijpanelen en eindpanelen. Indien volledig afgesloten, kunt u de carport aanpassen met openingen zoals inloopdeuren, garagedeur of ramen. U dient ook de omgebouwde metalen schuur te isoleren voor thermisch comfort.

Als u extra ruimte nodig heeft voor de opslag van het voer van de dieren of voor de opslag van gereedschap en machines, overweeg dan het toevoegen van een lean-to aan alle stalen carports. U kunt de lean-tos ook gedeeltelijk of geheel omsluiten of open laten staan. Lean-tos hebben over het algemeen een kortere poothoogte dan de hoofdstructuur. Als u dus al een metalen carport heeft met een kleine beenhoogte, moet u weten dat uw lean-tos nog korter zullen zijn.

Het omzetten van All Steel Carports naar Utility Carports

Als u gewoon een opslagruimte wilt met uw open metalen carport of extra afgesloten ruimte nodig heeft om andere extra voertuigen te herbergen, dan kunt u ook overwegen om uw metalen carport om te bouwen tot een utilitaire carport. U kunt een metalen schuur, met dezelfde breedte en hoogte als de metalen carport, toevoegen aan de carport om wat nutsvoorzieningen/opslagruimte te hebben met uw metalen carportstructuur.

Koop alle stalen carports bij Tuinen JK

Het is efficiënter en gemakkelijker om een metalen structuur te hebben gekocht die specifieke doeleinden dient om aan uw eisen te voldoen om te beginnen. Maar het zou verspillend zijn om een metalen carport volledig af te breken als je er iets uit kunt redden. Het omsluiten van een metalen carport en het ombouwen tot een garage of een schuur is relatief eenvoudig en is veel kosteneffectiever dan het oprichten van een nieuwe constructie.

Als u uw metalen carport bij Tuinen JK heeft laten kopen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om uw opties voor het aanpassen van alle stalen carports te bespreken. U kunt ook een kijkje nemen in onze lijn van metalen garages en schuren als u er een wilt aanschaffen. Onze producten zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op en bestel vandaag nog uw volledig stalen carports.