Bosch Indego robotmaaier beoordeling

Op deze pagina gaan we een kijkje nemen bij de Bosch Indego Robot Grasmaaier van de elektrische gereedschapsreus. Deze zeer goed geprijsde robotmaaier heeft unieke eigenschappen die hem onderscheiden van zijn concurrenten. Ga lekker zitten en geniet het hele jaar door van een perfect gemaaid gazon zonder werk.

Bekijk de dagprijs

Bosch Indego Review

bosh endego

Het eerste wat opvalt aan de Bosch Indego is dat hij in staat is om zeer grote gazonoppervlaktes van maximaal 1000 m² te maaien tegen een prijsklasse die gewoonlijk wordt geassocieerd met de modellen die kleinere gazons maaien. Dit is een geweldig stukje robottechniek met een snelle maaitijd en een georganiseerde aanpak van het maaien. Het enige wat u hoeft te doen is de Indego te programmeren om te laten weten wanneer u wilt dat hij maait en dat u weg bent. Het hanteren van steile hellingen en tuinen van klein naar groot is een geweldig model.

Voordelen

Een geweldig product met veel profs die uw tuin vele malen kunnen verbeteren. Hieronder staan slechts een paar van de profs.

  • Regelmatig gazonmaaien zonder werk.
  • Snellere maaitijd.
  • Grote waarde.
  • Maait kleine tot grote gazons.
  • Rustige motor.

Bekijk de dagprijs

Nadelen

Er zijn een paar tegens, maar niets dat het verbluffend goed zal werken.

  • Geen regensensor.
  • Grote initiële kosten.
  • Gaat niet op en neer trappen.

Installatie

De installatie is mooi en eenvoudig, de hoeveelheid tijd die nodig is voor het opzetten hangt af van de grootte van uw gazon en de complexiteit van de objecten die rond gemaaid moeten worden. De Indego wordt geleid door een omtrekdraad die in de grond is gependeld, waardoor de maaier niet alleen kan maaien, maar ook grenzen en bomen kan doorsnijden. De perimeterdraad en de knijpers zijn inbegrepen in de doos en moeten voldoende zijn om het gazon van maximaal 1.300 vierkante meter te bedekken. Als u de draad eenmaal hebt ingesteld, hoeft u alleen maar de Indego op het laadstation te plaatsen en de maaidagen en -tijden te kiezen en deze vervolgens los te laten. Als hij eenmaal draait, zal hij het gazon maaien op de tijdstippen die u hebt gepland om terug te komen voor een herlaadbeurt wanneer hij dat nodig heeft.

Bekijk de dagprijs

Waar voor uw geld

Dit is een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding robotmaaier. Het gazon dat het kan bedekken is zeer groot voor de prijs, dus zeer goede waarde voor degenen onder ons met grotere tuinen. De kenmerken zijn wat je zou verwachten op een maaier met hogere specificaties en de georganiseerde maaipatronen en de mogelijkheid om met hellingen tot 35 procent om te gaan. Een echt goede aankoop die uren grasmaaien kan vervangen en misschien zelfs een dure tuinman kan vervangen voor de grote gazondeigenaar. Een grote waarde van een bedrijf met een briljante reputatie.

Veiligheid

Veiligheid is het eerste waar je aan denkt als je overweegt om een maaimachine te kopen, maar dan wel in je eentje in de tuin, vooral als je kinderen of huisdieren hebt die de tuin regelmatig gebruiken. Bosch heeft veel geweldige veiligheidsfuncties ingebouwd, waardoor de Indego absoluut veilig rond het gezinsleven kan werken. De sensoren snijden het mes onmiddellijk uit als de Indego wordt opgetild en kantelt. Er is ook een pincode die moet worden ingevoerd als u de Indego wilt gebruiken. Deze snijdt alleen op de geplande tijdstippen, tenzij u de pincode hebt. Het schema kan worden ingesteld op de vroege ochtenduren of de late avonduren, zodat het gazon wordt gemaaid op een tijdstip waarop niemand het gazon zal gebruiken.

De Bosch Indego Robotmaaier-functies

De kenmerken van deze maaier zijn behoorlijk indrukwekkend en zeker de moeite waard om naar te kijken, want het zal sommige gazons aanpakken die andere niet.

Bekijk de dagprijs

Zelfopladen

De motor en de messen worden aangedreven door een efficiënte elektromotor en lithiumbatterij die zeer goedkoop werken en een efficiënte manier zijn om uw gazon te maaien. De Indego laadt de accu zelf op, een sensor laat hem weten wanneer hij moet worden opgeladen en hij loopt terug naar het basisstation om op te laden voordat hij weer naar buiten gaat om het gazon te maaien waar hij gebleven was.

Intelligent maaien

De Indego is een van de enige robotmaaiers die een georganiseerd maaipatroon heeft met behulp van de Logicut-technologie. Hij brengt uw gazon in kaart en maait het systematisch in gebieden, wat betekent dat hij niet twee keer over hetzelfde gebied blijft gaan. De snelheid waarmee hij het gazon maait is tot drie keer sneller dan andere robotmaaiers. Een echt geweldige eigenschap van je hebt een groter gazon.

Steile hellingen

De Bosch Indego robotmaaier kan hellingen tot 35 procent maaien. Dit is een vrij steile helling en maakt een aantal echt lastige stukken van de tuin gemakkelijk te maaien. Het zou moeilijk zijn om een maaier zo'n steile helling op te duwen, dus een geweldige eigenschap voor alle gazons die zich op een helling bevinden.

Geen grasmaaiers

Aangezien de Indego zeer regelmatig maait, zal hij het gemaaide gras mulchen in plaats van het op uw gazon te laten liggen om het op te rapen. Het gemaaide gras wordt in fijn stof gehakt, dat vervolgens op het gazon wordt gedropt en onder het gazon op de aarde terechtkomt. Hierdoor ontstaat er geen rotzooi en wordt uw gazon ook bemest, waardoor u een groener en gezonder gazon krijgt. Tenzij u zeer regelmatig maait met een conventionele maaier zult u niet in staat zijn om hetzelfde resultaat te bereiken.

Beveiliging

De Indego is beschermd tegen diefstal door twee functies. Ten eerste is er de PIN-code, als deze eenmaal van het laadstation is gehaald, kan hij niet meer worden gebruikt zonder de PIN-code in te voeren. De tweede is een alarm dat afgaat als het van het laadstation wordt gelicht, wat voldoende is om eventuele dieven af te schrikken. Het grootste afschrikmiddel is dat de maaier zeer stil is en zal maaien als er niemand in de buurt is en dus niet zal opvallen.

Bekijk de dagprijs

Rustig maaien

Ga lekker zitten en ontspan terwijl de Bosch Indego rustig verder gaat met het maaien van het gazon. Het is niet stil, maar je merkt nauwelijks het kleine beetje lawaai dat het maakt, niets zoals de eindeloze drone van een benzinemachine.

Conclusie

De Bosch Indego is een geweldige koop, hij maait een groot gazon voor de prijs en geeft u het hele jaar door een ongerept gazon zonder dat er gemaaid hoeft te worden. Als u een druk leven heeft en andere dingen moet doen, zal dit de manier waarop u naar uw tuin kijkt echt veranderen. De functies zijn goed met een programmeerbaar maaischema en een georganiseerde mapping van uw gazon voor een snellere maaibeurt. De Bosch Indego is een geweldige robotmaaier die een geweldige aankoop is.

Bekijk de dagprijs