De Bosch robotmaaiers voor 2021

De Bosch robotmaaierreeks voor 2021

Met twee modellen om uit te kiezen op de markt hebben ze een geweldig product geproduceerd. Lees de overzichten hieronder en als u denkt dat dit voor u zou kunnen zijn, klik dan door naar de gedetailleerde beoordelingen voor meer details.

Bekijk de dagprijs

Bosch Indego S+ 350 Robotmaaier Review

Bosch Indego S+ 350

De nieuwe Bosch Indego S350 heeft een aantal unieke kenmerken ten opzichte van sommige andere modellen. U moet er echter wel voor betalen. Voor de prijs is een robotmaaier die tot 350 vierkante meter kan maaien een heleboel. Velen van ons zijn bereid om voor de Bosch te betalen omdat deze zo'n goede reputatie heeft.

Bekijk de dagprijs

Uniek is de intelligente maaitechniek. De Indego S+ zal het gazon in secties verdelen en in strepen maaien. Dit geeft u een fantastische afwerking, de meeste robotmaaiers gebruiken een GPS-systeem om het hele gazon te volgen, maar maaien in een willekeurig patroon. Alle robotmaaiers houden uw gazon er fantastisch uitzien, maar dit gaat iets verder.

Het automatische oplaadpunt van de batterij bevindt zich aan de voorkant, dus u moet de Indego de ruimte geven om in te rijden om op te laden en om te keren. Ik geef de voorkeur aan de zijdelingse oplaadpunten op de Worx Landroids, omdat u meer opties hebt om het laadstation te plaatsen. Maar door te zeggen dat mijn Indego me geen problemen gaf toen hij aan het laden was.

Snijden is programmeerbaar en u kunt dit model bedienen vanaf een app op uw telefoon of Alexa! Als je de back-up van een sterk merk en klantenondersteuning leuk vindt, dan is het de moeite waard om te overwegen om de extra kosten te betalen. Voor meer info klik hier om onze volledige Bosch Indego S+ 350 review te lezen.

Bosch Indego Robotmaaier

bosh endego

Een fantastische robotmaaier van de gereedschapsreus. Dit is van grote waarde en kan een aantal vrij grote gazons met gemak aanpakken door zijn georganiseerde manier van maaien. Geen willekeurig stuiteren in de tuin met dit model, het zal uw tuin in kaart brengen en een georganiseerde maaibeurt geven waardoor hij in goede conditie en zeer gezond blijft. U en uw gezin kunnen van het gazon genieten wanneer u maar wilt, in de wetenschap dat het klaar is voor gebruik. Een groot voordeel van dit model is de beschikbaarheid van onderdelen en ondersteuning via het Bosch netwerk dat een reputatie van absolute kwaliteit heeft. Als u een kleine tot vrij grote baan heeft, lees dan verder.

Bekijk de dagprijs

Bosch heeft het allemaal overwogen met dit model, de prijsstelling op een niveau dat betaalbaar is voor de gemiddelde woning en het toevoegen van een aantal grote veiligheidsvoorzieningen, zodat u kunt ontspannen met de kinderen in de tuin. Als u de Indego eenmaal hebt geprobeerd, is er geen weg meer terug naar de oude manier van het verzorgen van uw gazon!

Klik hier om onze uitgebreide Bosch Indego beoordeling te lezen.

Een beetje over Bosch

bosch logo

Bosch produceert al meer dan 100 jaar auto-onderdelen en elektrisch gereedschap. Ze begonnen hun leven in Duitsland als fabrikant van auto-onderdelen en groeiden snel. De elektronicagigant ging toen over op de handel in elektrisch gereedschap en heeft nooit meer teruggekeken. Nu zijn ze wereldwijd een van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en elektrisch gereedschap. Deze wereldwijde dominantie heeft ertoe geleid dat de onderneming is uitgebreid en dat ze nu kantoren en servicecentra hebben die de miljoenen klanten van Bosch wereldwijd ondersteunen. Er zijn er niet veel van ons die kunnen zeggen dat we geen Bosch product in ons leven hebben gehad. Ze zijn nooit de goedkoopste geweest, maar hebben altijd een reputatie gehad als het beste kwaliteitsmerk om te kopen.

Bekijk de dagprijs

Kopen van een groot merk

Velen van ons houden ervan om bij de aankoop van nieuwe producten bij de grote merken te blijven. Er is geen groter merk dan Bosch en de reputatie die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd is ongeëvenaard. Wanneer we bij een groot merk kopen, vertrouwen we op de kwaliteit die hen op hun plaats heeft gebracht, de klantenservice en de reserveonderdelen zijn gemakkelijk beschikbaar, wat u gemoedsrust geeft.

Robotmaaiers zijn een relatief nieuwe technologie, veel mensen zijn geïnteresseerd in het uitproberen ervan en willen graag de voordelen die ze bieden, maar zijn een beetje zenuwachtig om het geld uit te geven voor het geval het concept niet werkt. Bosch zou hun hard verdiende reputatie niet op het spel zetten door een product te produceren dat niet werkt of tweederangs is. De technologie die ze produceren is goed getest en moet van het hoogste niveau zijn om die naam waardig te zijn. Dit is een goede reden om bij Bosch te kopen.