Tuinarchitect Geetbets

tuinarchitect Geetbets

Tuinarchitect Geetbets maakt van uw huis een paleis

U heeft vast goede ideeën voor uw tuin, alleen kan de realisatie van deze dromen voor problemen zorgen. De tuinarchitect Geetbets helpt u graag bij de planning, uitvoering en het onderhoud van uw tuin. Omdat de tuinarchitect Geetbets altijd maatwerk levert en vooraf een heldere offerte opstelt bent u verzekerd van een scherp tarief en uiteraard een prachtige tuin. Geniet het hele jaar rond van uw tuin, de tuinarchitect Geetbets helpt u alle dromen te verwezenlijken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hoe kan de tuinarchitect Geetbets u helpen?

Sommige mensen houden van tuinieren, andere mensen houden van rustig zitten in een mooie tuin en genieten. De tuinarchitect Geetbets is inzetbaar voor alle aspecten van tuinaanleg en tuinonderhoud, u bepaalt zelf welke diensten de hovenier zal verrichten. Dit zijn de drie voornaamste werkzaamheden:

Tuinontwerp Geetbets

Tuinontwerp Geetbets

De tuinarchitect Geetbets kan in overleg met u bepalen hoe de tuin wordt ingedeeld, met welke materialen en de juiste planten kiezen. De hovenier geeft u praktische tips en weet precies wat mogelijk is in uw tuin.

Tuinaanleg Geetbets

Tuinaanleg Geetbets

Wanneer u zelf de tijd of kennis niet heeft de tuin aan te leggen zal de tuinarchitect Geetbets dit graag voor u uitvoeren. U kunt ook kiezen om (een deel van) de werkzaamheden zelf te verrichten. In dat geval zorgen we voor de materialen en geven we handige tips.

Tuinonderhoud Geetbets

tuinonderhoud Geetbets

Na aanleg kunt u zelf naar hartelust uw tuin onderhouden, u kunt het ook overlaten aan de professionele hovenier. Is uw tuin verwaarloost? De tuinarchitect Geetbets helpt u graag met de tuin opruimen en onderhoudsvriendelijk inrichten.

De tuinarchitect Geetbets denkt graag met u mee over uw droomtuin. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Tuinen JK diensten

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2023 Tuinen JK. Alle Rechten Voorbehouden