Tuinarchitect Genk

tuinarchitect Genk

Tuinarchitect Genk maakt van uw huis een paleis

U heeft vast goede ideeën voor uw tuin, alleen kan de realisatie van deze dromen voor problemen zorgen. De tuinarchitect Genk helpt u graag bij de planning, uitvoering en het onderhoud van uw tuin. Omdat de tuinarchitect Genk altijd maatwerk levert en vooraf een heldere offerte opstelt bent u verzekerd van een scherp tarief en uiteraard een prachtige tuin. Geniet het hele jaar rond van uw tuin, de tuinarchitect Genk helpt u alle dromen te verwezenlijken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hoe kan de tuinarchitect Genk u helpen?

Sommige mensen houden van tuinieren, andere mensen houden van rustig zitten in een mooie tuin en genieten. De tuinarchitect Genk is inzetbaar voor alle aspecten van tuinaanleg en tuinonderhoud, u bepaalt zelf welke diensten de hovenier zal verrichten. Dit zijn de drie voornaamste werkzaamheden:

Tuinontwerp Genk

Tuinontwerp Genk

De tuinarchitect Genk kan in overleg met u bepalen hoe de tuin wordt ingedeeld, met welke materialen en de juiste planten kiezen. De hovenier geeft u praktische tips en weet precies wat mogelijk is in uw tuin.

Tuinaanleg Genk

Tuinaanleg Genk

Wanneer u zelf de tijd of kennis niet heeft de tuin aan te leggen zal de tuinarchitect Genk dit graag voor u uitvoeren. U kunt ook kiezen om (een deel van) de werkzaamheden zelf te verrichten. In dat geval zorgen we voor de materialen en geven we handige tips.

Tuinonderhoud Genk

tuinonderhoud Genk

Na aanleg kunt u zelf naar hartelust uw tuin onderhouden, u kunt het ook overlaten aan de professionele hovenier. Is uw tuin verwaarloost? De tuinarchitect Genk helpt u graag met de tuin opruimen en onderhoudsvriendelijk inrichten.

De tuinarchitect Genk denkt graag met u mee over uw droomtuin. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Tuinen JK diensten

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Tuinen JK. Alle Rechten Voorbehouden