Robomow

Op deze pagina gaan we een kijkje nemen bij de marktleidende fabrikant Robomow. Zij produceren een groot assortiment robotmaaiers met een zeer hoge standaard en op alle niveaus, van het kleine platte gazon tot de grote grasvelden, die een serieus professioneel onderhoud vergen.

De 2020 serie robotmaaiers van Robomow

Hieronder zullen we een snelle blik werpen op enkele modellen uit het Robomow-assortiment, zodat u een snelle scan kunt maken van de modellen die bij u passen, voordat u op de diepgaande beoordelingen klikt die u alle details van de functies geeft voordat u uw beslissing neemt.

Bekijk de prijzen

Robomow RC304 Robotmaaier Review

Robomow Robotmaaier RC304U

Dit is het instapmodel van Robomow en biedt een versie van de dure technologie tegen een prijs die betaalbaar is voor het gemiddelde gezin. Een gezin met een zeer druk leven heeft gewoon geen tijd om het gazon te maaien, of het nu gaat om een massief gazon met een paar tennisbanen of een klein functioneel gazon aan de achterkant van een nieuwbouw. De RC304 is het antwoord voor alle kleinere gazoneigenaren en biedt flexibiliteit en prestaties waardoor u het perfecte gezonde gazon krijgt.

Bekijk de prijzen

Stelt u zich eens voor dat u thuiskomt van uw werk in het voorjaar of de zomer en uitkijkt over een perfect verzorgd gazon, wetende dat u er meteen van kunt genieten en niet hoeft te maaien. Dit model heeft zo veel van de geweldige eigenschappen van de hogere modellen en biedt geweldige prestaties voor een geweldige prijs. Vergeet niet dat als u een groot gazon heeft, u waarschijnlijk een groter model nodig heeft, maar voor het kleine tot middelgrote gazon is dit het juiste model.

Een geweldig model dat zeker de moeite waard is om verder te verkennen, klik hier om de diepgaande Robomow RC304 robotmaaier beoordeling te lezen en alle functies te beoordelen.

Robomow RS615 Robotmaaier

Robomow RS615

Dit is het topsegment van het assortiment van Robomow en biedt serieuze hulp bij het onderhoud van zeer grote gazons. Als u een zeer groot stuk gazon moet onderhouden, zult u zich goed bewust zijn van de tijd die het kost en de kosten die gepaard gaan met het laten beheren en het kopen van de machines om het gras op afstand te houden. De RC630 is een serieuze concurrent voor de tractormaaier en zal u uren van uw tijd teruggeven door deze uitgestrekte gazonoppervlakken te maaien zonder dat u een vinger hoeft op te tillen.

Bekijk de prijzen

Deze robotmaaier is een serieuze investering maar kan u tegelijkertijd veel geld besparen. In vergelijking met de kosten van een tractormaaier is het vergelijkbaar, maar de gebruikskosten zijn in vergelijking minimaal. Als u een tuinman urenlang betaalt om u het perfecte gazon te geven dan is dit een serieuze kostenbesparing.

De krachtige motor en de grote accu zullen de RC630 urenlang zonder problemen over de grote oppervlakten laten rijden en zichzelf weer parkeren als hij klaar is. Het perfecte gereedschap voor de grote tuin en onmisbaar als u er eenmaal aan gewend bent.

Klik hier voor de uitgebreide Robomow RS615 review en een goede blik op de kenmerken van de RC630.

Robomow rx12u Robotmaaier

Robomow Robotmaaier RX12U BLACK

Dit is een andere hoogwaardige robotmaaier uit het Robomow-assortiment. Hij heeft niet helemaal de gazonmaaicapaciteit van de RS615, maar zal toch enkele vrij grote gazons maaien. Dit is een serieuze maaier die je tractormaaier te schande zal maken en op de lange termijn een enorme hoeveelheid geld zal besparen op een tuinman. U kunt elke ochtend wakker worden met een perfect uitziend gazon zonder te maaien en met een enorme extra opslagruimte, omdat u geen grote maaier hoeft op te slaan. Vol met geweldige gadgets zoals een smart phone app en een echt milieuvriendelijk alternatief voor de trekkermaaier. Een topproduct van Robomow. Als je er eenmaal een hebt, is er geen weg meer terug!

Bekijk de prijzen

Om meer te lezen over de Robomow rx12u klik hier voor de gedetailleerde review.

Robomow rx20u Robotmaaier

Robomow RX20u

Heeft u een gazon dat vrij groot is met wat steile hellingen en verschillende gebieden die bovenop u komen. U kunt op de grens zitten of u een ritje met een maaier of een tuinman nodig heeft, maar u weet het niet zeker. Als u dat bent dan moet u investeren in de Robomow rx20u om dagelijks met het gazon om te gaan. Zo krijgt u elke dag van het jaar een perfect gazon voor een kleine investering in vergelijking met een tractormaaier. U zult blij zijn als u genoeg tijd hebt om de dingen te doen die u leuk vindt en dan thuiskomt op een perfect gemaaid gazon. Dit heeft een aantal geweldige functies zoals zone-maaien en regensensoren om uw gazon met absolute zorg te behandelen. Dit is een zeer efficiënte en milieuvriendelijke maaier in vergelijking met zijn benzine-equivalenten en biedt zoveel meer dan alleen maar een maaier zijn.

Bekijk de prijzen

Klik hier om onze diepgaande Robomow rx20u robotmaaier beoordeling te lezen.

Robomow RC308 Robotmaaier

Robomow RC308U

De RC308 is gericht op het gemiddelde gezin dat een perfect gazon wil en geen tijd heeft om het te beheren. Zonder de bank te breken maait dit model uw gazon automatisch op een zeer hoge standaard waardoor het klaar is voor gebruik op alle mooie dagen. De meesten van ons zijn geen fanatieke tuiniers en willen deze klus graag voor ons klaren. Door de aankoop van de RC308 kunt u zonder moeite een ongerept gazon hebben voor een prijs die de bank niet zal breken. Dit model heeft alle hoogwaardige functies die u van Robomow mag verwachten, inclusief een app om op afstand verbinding te maken met de maaier. Een geweldige robotmaaier die veel huishoudens zal aanspreken.

Bekijk de prijzen

Om meer te lezen over dit model klik door om onze gedetailleerde Robomow RC308 beoordeling te lezen.

We hopen dat één van de Robomow-modellen past bij uw tuinwensen. Als u nog steeds niet zeker weet of een van deze modellen voor u is, waarom kijkt u dan niet naar een aantal van onze andere fabrikanten en modelreviews.

Een bedrijf met een missie

robomow

Als het gaat om het breken van een nieuwe technologie kost het individuen en bedrijven met een serieuze focus en missie om het idee verder te brengen. Veel van de grote bedrijven zijn op hun manier bezig en willen niets nieuws pushen omdat ze achterover leunen en grote winsten maken met de producten die ze al aanbieden.

De oprichters van Robomow hadden een brandend verlangen om de robotmaaiertechnologie aan de markt aan te bieden en mensen te laten inzien dat dit de weg vooruit is als het gaat om het onderhoud van het gazon. Met twee belangrijke technologieën in opkomst in de vorm van robotsensoren en de vooruitgang op het gebied van elektromotor- en accutechnologie was het de perfecte tijd om dit idee verder te ontwikkelen.

Opgericht in het midden van de jaren negentig heeft het merk 30 jaar lang een product op de markt gebracht waarvan niet iedereen nog weet dat het bestaat! Deze toewijding aan de zaak heeft de robotmaaiers langzaam in de hoofdstroom geduwd en nu worden ze door veel van de grote fabrikanten geproduceerd.

Oorspronkelijk begonnen in Israël is het bedrijf nu een belangrijke leverancier van robotmaaiers aan de Verenigde Staten en Europa in een zeer snel groeiende markt.

Niet blij om achterover te leunen met het succes van de 2020 Robomow-reeks zijn ze nog steeds bezig met het vooruithelpen van nieuwe functies en de vooruitgang in de technologie. Een echt inspirerend merk met een geweldig verhaal en een reeks fijne robotmaaiers.