Carport Lanaken van hout of Aluminium

carport Lanaken

Waarom een carport Lanaken?

Een carport Lanaken installeren biedt veel voordelen ten opzichte van een garage. Ten eerste hoeft u uiteraard geen waardevolle woonoppervlakte op te geven voor uw auto, terwijl deze toch beschut is tegen vorst en neerslag. Ook verliest u geen waardevolle warmte telkens u de garagepoort opendoet.

Met een carport Lanaken is uw auto beschermd tegen neerslag, storm, vallende takken en vorst. Ook heeft u geen last van condensatievocht en hoeft u ’s morgens nooit meer te krabben. Dankzij de ventilatie droogt u wagen ook sneller op en is er minder kans op roest.

Materialen voor carport Lanaken

carport Lanaken materialen

Een veelgebruikt materiaal voor carport Lanaken is uiteraard hout. Geen enkel materiaal heeft dezelfde natuurlijke uitstraling en is zo uniek: geen twee houten latten zijn hetzelfde. Bovendien past het in elke tuin en valt het makkelijk te combineren met andere elementen in en rond uw woning. Kiest u voor de juiste houtsoort en/of behandelingen, dan is ook onderhoud een fluitje van een cent.

Naast hout behoren ook aluminium en PVC tot de mogelijkheden. Ze zijn doorgaans heel licht en laten allerlei vormen en constructies toe, zoals bijvoorbeeld een gebogen dak. Onderhoud is niet nodig.

Beide materialen hebben verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw budget. Benieuwd naar de prijzen? Contacteer ons voor een gratis offerte.

Advies voor carport Lanaken

carport Lanaken advies

Naast het materiaal zijn er nog een aantal keuzes te maken. Hoe groot moet de carport of pergola zijn? Houd hierbij rekening met de toekomst: misschien komen er nog auto’s bij in het gezin. Ook kan het handig zijn om wat extra ruimte te voorzien stalling van fietsen, een barbecueset…

Ook de locatie van de carport Lanaken is van belang: komt hij vlak naast het gebouw of staat hij los? Hangt er een ander bijgebouw aan zoals een schuur of een tuinhuis?

Voor allerlei advies voor materialen of ontwerpen kunt u terecht bij Tuinen JK. Samen zoeken we naar een oplossing die tegelijk praktisch, esthetisch aantrekkelijk en budgetvriendelijk is. Na aankoop hebt u de keuze: installeert u de carport of overkapping liever zelf of besteed u het liever uit aan ons? U beslist.

Ook voor een veranda Lanaken kan u bij Tuinen JK Terecht.

Tuinen JK diensten

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Tuinen JK. Alle Rechten Voorbehouden