loungeset steigerhout

Waarom steigerhout zo populair is

Meubelen van steigerhout, zowel tuinmeubelen als meubels voor binnen, zijn in Nederland en België steeds vaker te zien. Steigerhout als basismateriaal voor meubels, een eigen terrasje, andere meubelen, een loungeset steigerhout en allerlei soorten tafels en kastjes genieten vandaag de dag een grote populariteit. En dat is niet voor niets. Want steeds meer particulieren lijken in te zien dat meubels van steigerhout de nodige pluspunten hebben, vergeleken met andere typen hout. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

  • Doordat steigerhout lang in de buitenlucht heeft gelegen, is dit jou gewend geraakt aan allerlei weersomstandigheden. Regen, vorst of warmte: steigerhout dat goed geschuurd en bewerkt wordt kan alle weersinvloeden aan. Verder heeft het hout op de werkplaats flink te verduren gehad van bouwvakkers die over het hout lopen en/of van cement, verf, et cetera. Steigerhout gaat dan ook lang mee en kan tegen een stootje.
  • Steigerhout kan prima geverfd worden. Met name wit, grijs, zwart of bruin geven het hout een frisse en natuurlijke look.
  • Steigerhout is feitelijk gerecycled hout. Normaal zou dit hout worden weggegooid. Omdat het hergebruik wordt levert dat minder belasting op voor het milieu. Er hoeven immers geen extra bomen gekapt te worden.
  • Meubelen van steigerhout zijn goed te bewerken en op maat te maken. Een loungeset van steigerhout maken is dan ook snel realiseerbaar - indien uitgevoerd door een ervaren houtbewerker - en daarom qua arbeidsuren naar verhouding goedkoop.
  • Steigerhout meubelen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Mocht er onverhoopt sprake zijn van vlekken of slijtage, dan kunt u steigerhout lokaal bij schuren en bijwerken en is het probleem weer opgelost. Zo eenvoudig is het onderhoud van steigerhout!

Onze mogelijkheden op het gebied van het ontwerp van een loungeset steigerhout

Ontwerp zelf uw eigen loungeset steigerhout en profiteer zo van de vele pluspunten die steigerhout te bieden heeft. Voor uitstekend steigerhout en het perfect laten uitvoeren van uw ontwerp loungeset of uw persoonlijke ontwerp van meubels in steigerhout, kunt u terecht bij de gepassioneerde houtexperts van Tuinen JK. Wij hebben een grote voorraad steigerhout liggen, waarmee we naast tafels, tuinhuisjes en terrassen snel en professioneel tal van andere meubelen, zoals loungesets, kunnen maken voor onze klanten.

U ontwerpt & wij maken uw droom loungeset steigerhout precies volgens uw wensen!

Kies ook voor een loungeset steigerhout en laat deze bij Tuinen JK op maat maken, geheel volgens uw eigen ontwerp. Natuurlijk kunt u altijd eerst een vrijblijvende, scherpe en op maat gemaakte offerteaanvraag bij ons doen. En natuurlijk, als u dat graag wilt, uw plannen doorspreken met onze ervaren timmermannen. In overleg met u komen we dan samen tot het voor uw situatie beste en meest voordelige ontwerp loungeset. Daarnaast kunt u natuurlijk ook andere steigerhout meubelen ontwerpen en die door ons laten bouwen. Het is maar net wat u zich wenst. U ontwerpt & wij maken. Zodat u straks trots en voldaan van uw zelfontworpen loungeset of meubels kunt genieten!