salontafel van steigerhout

Kies voor een natuurlijke stijl en uitstraling met een salontafel steigerhout

Een salontafel steigerhout is de finishing touch van iedere stijlvolle huiskamer. Een groot voordeel van een salontafel steigerhout is het feit dat deze bestaat uit sterk en robuust hout. Hout dat door de ligging en blootstelling aan allerlei weerstypen uitermate goed bestand is tegen invloeden van buitenaf. Vooral als je kiest voor geïmpregneerd steigerhout, dat extra bewerkt is. Verder is steigerhout goed betaalbaar vergeleken met andere houttypen, terwijl je qua uitstraling en kwaliteit niets inboet. Meubels van steigerhout hebben verder als pluspunt dat steigerhout eenvoudig te bewerken is. Een salontafel van steigerhout maken of laten maken, is een klus die snel geregeld is en dus weinig tijd kost! Nog een paar voordelen van steigerhout. Steigerhout geldt voor bouwbedrijven eigenlijk a;s ' afvalhout' . Als dit hout hergebruikt wordt, is dat natuurlijk prima voor het milieu. Er hoeft immers geen nieuw, extra hout gekapt te worden voor jouw meubilair! Steigerhout heeft verder, dat is wel het grootste pluspunt, een zeer stijlvolle en tijdloze uitstraling. Kies je thuis - of het nu voor het interieur is of voor in de tuin - voor meubels van steigerhout, zoals een salontafel steigerhout, dan weet je zeker dat jouw meubilair de tand des tijds kan doorstaan en je over tig jaar nog steeds meubilair hebt met uitstraling. Meubels van steigerhout zijn, al met al, een prima investering, waar je ook in de toekomst plezier aan gaat beleven!

Een salontafel van steigerhout: zelf doen

Een salontafel van steigerhout geeft het interieur een heel ontspannen en natuurlijke uitstraling. Wie steigerhouten meubilair laat maken, kiest meestal voor whitewash, greywash of blackwash. Maar met goed steigerhout zijn andere kleuren ook mogelijk. Het is maar net wat jou wensen zijn op dit gebied. Kies in elk geval voor het goed impregneren van jouw steigerhouten meubels, zodat het materiaal goed bestand is tegen vocht en vuil. En dus lang meegaat! Zo'n salontafel steigerhout kun je natuurlijk gewoon zelf maken. Je koopt steigerhout op bij een bouwbedrijf of houthandel, schuurt het hout en zaagt het op maat. Dit kun je doen via een zelfgemaakte schets, of door je te laten inspireren - via het internet of via meubelfolders - en een voorbeeldexemplaar na te maken.

Het laten maken van een salontafel van steigerhout

Veel mensen kiezen echter voor het laten maken van een salontafel van steigerhout. Naast het feit dat dit enorm veel tijd en moeite scheelt, is een salontafel laten maken tegenwoordig erg voordelig. Het hout is sowieso al goedkoop. En... een goede meubelmaker, zoals Tuinen JK, heeft veel ervaring met het maken van meubels van steigerhout en kan deze dus snel en voordelig voor jou maken. Volledig volgens het ontwerp dat jijzelf hebt gemaakt!

Bekijk de mogelijkheden van Tuinen JK

Kies ook voor het laten maken van een salontafel door Tuinen JK. Wij zijn de expert op het gebied van steigerhout meubilair voor binnen en buiten. Wij hanteren scherpe prijzen, werken accuraat en gebruiken alleen steigerhout van goede kwaliteit. Zodat onze klanten nog jarenlang kunnen genieten van het fraaiste houtmeubilair dat in Nederland verkrijgbaar is! Bezoek nu onze website Tuinen JK, neem contact op met onze klantenservice of vraag vrijblijvend meer informatie aan!