Modern tuinhuis

Modern tuinhuis

Tuinhuizen zijn ideaal voor elke tuin. Waar men vroeger tuinhuizen vooral gebruikte als handige opslagplaats, zijn de tuinhuizen van tegenwoordig een echte blikvanger. Door de mooie ontwerpen, houtsoorten en chique ramen en deuren geeft een modern tuinhuis uw tuin een luxueuze en gezellige uitstraling. Uiteraard zijn de moderne tuinhuizen ook praktisch, comfortabel en geschikt voor verschillende doeleinden.

Modern houten tuinhuis als opslagplaats of loungeplek

Een modern houten tuinhuis is vaak een combinatie van een opslagplaats en een loungeplek. Zo zijn veel tuinhuizen uitgerust met een veranda of overkapping waaronder u lekker kunt ontspannen tijdens een frisse avond, regenbui of waar u juist de schaduw kunt opzoeken. Daarnaast ziet men veel luxueuze en zeer uitgebreide tuinhuizen die dienst doen als kantoor, speelruimte, hobbyruimte of zelfs als tweede huiskamer. Bovendien zien we dit seizoen veel verschillende soorten, maten en stijlen tuinhuizen. Dus of u nu gaat voor een strakke en moderne stijl of liever voor een klassieke en tijdloze blokhut: u kunt uw tuinhuis precies aanpassen aan uw eigen smaak, wensen en tuin.

Het mag dus inmiddels duidelijk zijn dat een tuinhuis een onmisbare aanvulling is voor uw tuin! Heeft u interesse in een tuinhuis? Meer informatie over de prijs en het kopen van een modern tuinhuis vindt u bij Tuinen JK.

Modern tuinhuis met overdekt terras

Modern tuinhuis met overdekt terras

Met de zomer op komst is het weer tijd om de tuin op te knappen en nog comfortabeler en mooier te maken. Een modern tuinhuis met overdekt terras kan een mooie en handige accessoire voor uw tuin zijn waar u niet alleen deze zomer maar ook het gehele najaar en voorjaar volop van kunt genieten! Zo is een modern tuinhuis met overdekt terras de ideale plek om te genieten van een drankje of een goed boek, ongeacht van wat voor weer het is. U zult onder het overdekte terras namelijk zowel schaduw kunnen vinden als kunnen schuilen voor een regenbuitje of voor harde wind. Zo zult u ondanks het wisselvallige weer in Nederland altijd kunnen genieten van een gezellig en beschut plekje in de tuin!

Modern houten tuinhuis met overdekt terras als loungeplek

Uiteraard kunt u een modern houten tuinhuis met overdekt terras zo laten ontwerpen dat het niet alleen geschikt is als fijne loungeplek maar dat het tuinhuis ook dient als bijvoorbeeld hobbyplaats of speelkamer voor de kinderen. Zo vangt u dus twee vliegen in één klap en kunnen u en uw gezin binnenkort optimaal genieten van uw tuin én bijpassend modern tuinhuis met overdekt terras. Bent u al enthousiast geworden? Voor meer informatie over moderne tuinhuizen kunt u terecht bij Tuinen JK.

modern tuinhuis met plat dak

modern tuinhuis met plat dak

Elke tuin heeft nood aan een handig tuinhuis om tuingereedschappen, grasmaaier en andere zaken in op te bergen. Heb jij een strak aangelegde tuin? Kies dan zeker voor een modern tuinhuis met plat dak. Dit type tuinhuis biedt je alle comfort en opbergmogelijkheden en heeft een afgelijnde moderne look die past bij jouw tuin.

Schep de juiste sfeer met een modern tuinhuis met plat dak

Ieder type tuinierder heeft zijn eigen specifieke wensen. Hou jij er voornamelijk van om te genieten in de tuin, al liggend in een ligstoel of tijdens een etentje met vrienden? Dan is het handig om een tuinhuis te hebben dat voldoende opbergmogelijkheden biedt en waar eventueel een ruim afdak en moderne buitenkeuken is in geïnstalleerd.

Een doorwinterd moestuinier gaat eerder op zoek naar een tuinhuis met ruimte voor kweekbakken, of tafels waarop stekjes kunnen groeien in het voorjaar. De hark, schop en gieter krijgen ook een prominente plaats. Een modern tuinhuis met plat dak op maat gemaakt biedt al deze mogelijkheden.

Qua onderhoud vraagt een modern tuinhuis met plat dak weinig. Het is uitgevoerd met kwaliteitsmaterialen en het hout wordt bewerkt voor een lange levensduur. Qua kleuren is de keuze uitgebreid, van natuurhout tot wit of lichtgrijs. Het modern tuinhuis met plat dak wordt volledig aangepast aan de stijl van jouw tuin.

modern tuinhuis kopen

U wilt een modern tuinhuis kopen? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren ideeën, adviezen én het tuinhuis zelf. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Modern houten tuinhuis kopen als bijgebouw

Misschien bent u op zoek naar een tuinhuis als extra opslagruimte voor tuinbenodigdheden, tuingereedschap, tuinstoelen etc. Of wilt u een modern tuinhuis kopen als kantoorruimte om ongestoord te kunnen werken. Of als hobbykamer of overdekte speelruimte voor de kinderen. Bij de keuze van een tuinhuis speelt de omgeving natuurlijk ook een rol. Komt het tuinhuis te staan in een grote strakke tuin of wordt het juist passen en meten om er iets leuks van te maken.

Ontwerp en budget bij het kopen van een modern tuinhuis

De grootte en het ontwerp van het modern houten tuinhuis zijn belangrijk, bij ons vindt u vele voorbeelden van wat er zoal mogelijk is. Maar misschien heeft u al precies in uw hoofd hoe het eruit moet gaan zien. Dan kijken we samen met u hoe we dat gaan uitvoeren.

En dan is daar ook nog het te besteden budget. Wij leveren tuinhuizen in verschillende prijsklassen. Van luxe tot heel eenvoudig. En wij gebruiken altijd de beste materialen en zorgen voor een prachtige afwerking.

Een tuinhuis met een modern design

De tijden dat een tuinhuisje in je tuin enkel gebruikt wordt om (tuin)gereedschap in op te bergen is allang voorbij. Tegenwoordig zijn tuinhuisje heel functioneel en worden ze ook gebruikt om bij mooi weer de dag door te brengen. Een tuinhuis modern design heeft dan ook vaak een overkapping om onder te zitten. Een tuinhuis modern design hoeft ook niet meer klassiek met een hellend dak te zijn, maar het kan ook een plat dak hebben. Een modern thuishuis is dus vooral een leefruimte geworden, waar je gezellig kunt zitten met meerdere personen, maar ook gezellig kunt eten.

Waar moet een tuinhuis modern design aan voldoen?

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar eigen smaak en wensen, dus echte standaard onderdelen voor een moderne tuinhuis zijn er niet. Wel voldoen veel moderne tuinhuizen aan een strak ontwerp en design met veel glas. Dit kan een glazen deur zijn of een schuifpui, zodat je de tuin bij je tuinhuis betrekt. Als je op warme zomeravonden gezellig met vrienden bij of in het tuinhuis gaat dineren dan kun je een leuke buitenkeuken plaatsen. Zo hoef je jezelf niet af te zonderen in je eigen huis tijdens het koken. Een ander kenmerk is dat er gebruik gemaakt wordt van erg duurzaam tropisch hardhout. Dit staat mooi en heeft een erg lange levensduur.

Moderne tuinhuizen met overkapping

Een modern tuinhuis met overkapping is een echte aanwinst voor uw tuin. Naast dat tuinhuizen tegenwoordig weer helemaal hip zijn, is een tuinhuis ook erg praktisch als opslag of hobbyruimte en geeft een modern tuinhuis uw tuin een luxueuze uitstraling. De moderne tuinhuizen zijn vaak gemaakt in een strakke, kubus-stijl en hebben een plat dak maar uiteraard zal ook een tijdloze blokhut of een ander design tuinhuis niet misstaan in uw tuin! Een overkapping mag echter bij uw moderne tuinhuis niet ontbreken. Een overkapping is ideaal om te gebruiken voor een gezellig lounge gedeelte, of als u van plan bent om te gaan klussen en hobbyen in uw tuinhuis. De overkapping biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van uw tuinhuis en eventueel te schuilen voor regen, harde wind of om de schaduw op te zoeken.

Bij Tuinen JK helpen ze u graag verder met het ontwerpen, op maat maken en bouwen van een modern tuinhuis met overkapping. Het bedrijf levert houtwerk van een hoogwaardige kwaliteit, waardoor uw tuinhuis de gewenste luxueuze uitstraling zal krijgen. Ontdek op de website van Tuinen JK de mogelijkheden en geniet komend seizoen nog van een drankje in uw eigen moderne tuinhuis met overkapping!

Moderne tuinhuizen van trespa

Waar een modern thuishuis aan moet voldoen, lopen de meningen soms nogal uiteen. In ieder geval is iedereen het erover eens dat een klein houten opberghuisje, enkel voor het opbergen van tuingereedschap niet meer voldoet aan een modern tuinhuis. Tuinhuizen worden nu vooral ook als leefruimte gebruikt, al dan niet in combinatie met de tuin. Dit vereist dan ook een andere wijze van bouwen. Een modern tuinhuis is duurzaam, eventueel geïsoleerd en bevat meestal ook een glazen pui. Hoewel hout een duurzaam product is zijn modern tuinhuizen trespa ook erg populair.

Wat is trespa?

Trespa is in de jaren 60 uitgevonden en staat voor High Pressure Laminate. Het zijn harde en massieve platen die bestaan uit houtvezels. Hieraan toegevoegd is een soort van hars en het goedje wordt onder hoge druk en hoge temperaturen samengedrukt. Hierbij ontstaat de trespa plaat, die erg duurzaam is, ongevoelig voor weersinvloeden en zeer gemakkelijk schoon te maken is. Modern tuinhuizen trespa zijn dus hele duurzame tuinhuizen die erg lang mee gaan. Trespa is ook een modern materiaal en past daarom ook goed bij een modern tuinhuis. Modern tuinhuizen trespa zijn vooral heel geschikt als je geen tot weinig onderhoud aan je tuinhuis wenst.

Een modern tuinhuis kubus is comfortabel én origineel

Houd je van originaliteit en kwaliteit als het gaat om tuinartikelen? Dan is een modern tuinhuis kubus zeker het overwegen waard! Bijzondere tuinhuisjes, die kwalitatief top zijn maar tevens iets unieks uitstralen, zijn de laatste jaren in Nederland flink in opmars.

Jezelf onderscheiden met een modern tuinhuis kubus!

En dat is niet voor niets. Een modern tuinhuisje kubus geeft jouw tuin veel uitstraling! Maar dan moet wel van de beste materialen gemaakt zijn en goed zijn afgewerkt. Die designzekerheid biedt Tuinen JK, een zeer professionele én voordelige aanbieder van moderne tuinhuisjes in alle soorten en maten. Oprichter Edward Vlasveld heeft ruime ervaring opgedaan als meester-jachtbouwer en tuinarchitect. En in de afgelopen decennia een uiterst vakkundig team om zich heen verzameld. Een team dat weet hoe hout comfortabel, duurzaam en voordelig bewerkt moet worden om de beste tuinartikelen te maken die in de Benelux verkrijgbaar zijn.

Ontdek meer over een modern tuinhuis kubus

Ontdek meer over de uiteenlopende mogelijkheden die er zijn op het gebied van een modern tuinhuis kubus. Kijk snel op de homepage Tuinen JK voor het complete aanbod tuinhuisjes. Al onze producten zijn gemaakt van het beste hout en stijlvol afgewerkt. Uiteraard kun je op onze site vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

De prijs van een modern tuinhuis

Dat een tuinhuis tegenwoordig niet enkel meer dienst doet als rommelhok of opslagruimte voor het tuingereedschap is inmiddels wel bekend. In steeds meer tuinen zie je dan ook prachtige tuinhuis verrijzen. Een modern tuinhuis doet dan ook dienst als een zitplaats voor de bewoners, maar je kunt er ook een kantoor of een logeerruimte inrichten. Het uiterlijk van een modern tuinhuis kan enorm verschillen. Het type blokhut is nog steeds geliefd. Maar ook tuinhuizen met een fraai glazen pui en zelfs architectonisch ontworpen thuishuizen die aansluiten op de architectuur van het huis kunnen tegenwoordig. Eigenlijk kan alles nu met tuinhuizen het en is het afhankelijk of een modern tuinhuis prijs in je budget past.

Modern tuinhuis prijs

Vanwege de enorme keuze in mogelijkheden is het niet eenduidig een modern tuinhuis prijs te noemen. Het is helemaal afhankelijk van je budget en je wensen. Ga je naar een bouwmarkt of een tuinspecialist en je schaft daar een standaard goede en moderne tuinhuis aan, dan moet je rekenen op een prijs die ligt tussen de € 2.000,- en de € 5.000,-. Uitschieters naar boven zijn ook mogelijk. Laat je echt een tuinhuis ontwerpen en bouwen dan kunnen de prijzen oplopen tot ver boven de € 10.000,-. Wil je het goedkoop aanpakken en je bent handig? Timmer dan zelf een tuinhuis in elkaar.